lauantai 23. toukokuuta 2015

Palautuminen HCR:stä ja viime aikojen syömisiä!

Heippa! Palautuminen HCR:stä on sujunut mukavasti. Lauantai-iltana kisan jälkeen tuntui tosin enemmän siltä, kuin olisi juossut maratonin (raskautta edeltävällä vauhdilla), kuin puolimaratonin suhteellisen kevyellä vauhdilla. Sen verran rankka kokemus se sitten kuitenkin oli kropalle tässä kohtaa, mutta palautuminen lähti nopeasti käyntiin, kun join ja söin riittävästi, venyttelin ja nukuin hyvät yöunet. Sunnuntaina oli jo paremman tuntuinen olo ja muutama kävelylenkki koiran kanssa teki jaloille ja koko kropalle hyvää. 


Grilli on ollut kuumana viime aikoina! Jauhelihapihviä, salaattia, munakoisoa ja tsatsikia


Tiistaina kävin neuvolalääkärissä, ja oli ihanaa kuulla vauvan sydänäänet, jotka kuulostavat omaan korvaan ihan laukkaavalta hevoselta! Pieni jumputteli siellä vk-sykkeiden tuntumassa (140-145), mikä oli lääkärin mukaan oikein hyvä syke ja kaikki vaikutti olevan kunnossa! <3 

Muuten tämä viikko on liikunnan suhteen sisältänyt paljon kävelylenkkejä sekä lihaskuntotreenejä kotona. Juoksun pariin ei ole ollut kiire vaan olen halunnut rauhassa palautua. Maanantaina tein käsitreenin, tiistaina jalkatreenin, keskiviikkona koko kropan, torstaina pidin lepopäivän ja eilen perjantaina tein yhdistelmätreenin sisältäen kevyttä juoksua juoksumatolla ja välissä lihaskuntoa. Lihaskuntotreenit ovat olleet kestoltaan aika lyhyitä 20-40 minuuttia, mutta pääasia on, että jotain tulee tehtyä. Koitan muistuttaa itseäni siitä, että kaikki on kotiinpäin, vaikkei treenimäärissä eikä intensiteetissä tällä hetkellä ylletä lähellekään sinne, minne aikaisemmin. Jokainen raskaus on myös yksilöllinen, joten täytyy olla kiitollinen, että ylipäätänsä pystyy liikkumaan, koska tilanne voisi olla myös toinen. 




Viime aikoina on tullut syötyä melko terveellisesti, mutta myös herkkuja on mahtunut väliin sinne tai tänne. Suurimpia "himoja" tällä hetkellä on ruokaisat salaatit erilaisilla juustoilla, mansikat, mustikat, vesimeloni, Picnicin uuniperuna täytteillä, ruisleipä juustolla,tomaatilla ja basilikalla sekä puuro joko mansikoilla ja mustikoilla tai omenalohkoilla ja maapähkinävoilla. Nam! 



Pirkan mutakakku... ei ollut superhyvää! :/


Tänään juhlitaan ystäväpariskunnan häitä! Onnea P&J <3 Ennen kuin sisko tulee laittamaan mun hiuksia, voisin koittaa saada itseni liikkeelle ja pienelle juoksulenkille! :) Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Miten teillä sujui palautuminen HCR:stä? Joko on seuraava kisa kalenterissa? :) 


Candy on the Run myös Instagramissa & Facebookissa

-Karoliina

4 kommenttia:

  1. Voi että, muistan harjoittelussa neuvolassa ollessani miten ihanilta sydänäänet kuulostivat - varmasti vielä ihanampaa kuulla oman lapsen äänet! :)
    Ja mitämitä, Pirkan mutakakkuhan on ihan parasta :D onnistuu varmemmin kuin omatekoinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi jännää kuulla niitä ja tavallaan myös ihanan rauhoittavaa, kun ei vielä muuten tunne liikkeitä, niin sydänäänet kertoo, että joku siellä masussa on ja kasvaa kovaa vauhtia! :) Haha, ehkä mun pitää kokeilla sitä uudestaan...mutta kun vertasin Frödingen mutakakkuun niin ei kyllä ihan yltänyt sen tasolle! Kivaa viikon jatkoa Jossu :)

      Poista
  2. Karoliina tämä sun blogi on antanut minulle todella paljon:)
    Kävin tänään uutukaiset asicksin gel nimbus 17 juoksukengät
    hintavat olivat 199 e mut hyviltä tuntuvat jalassa ja juostessa
    tuntuu sellanen jännä ponnahduksen tunne ihan kun kengät veis juoksijaa
    eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Suvi, ihana kuulla! :) Ja mahtavaa, että Nimbukset toimii sullekin! Kepeitä juoksulenkkejä sinne! :)

      Poista